despre nasterea acestui blog

Nașterea acestui blog- descoper-o

Să începem cu…începutul

A fost o dată, ca niciodată, una bucată fată curioasă, interesată de lucruri creative, de împărtășirea unor idei ce poate vin și s-ar pierde dacă acestea nu ar fi scrise, iubitoare de dulciuri și mâncare bună. Se amestecă această personalitate cu o dorință de a împărtăși ideile sale altora, de a inspira lumea ce-i trece pragul virtual. Totul se decorează cu o bucată de ciocolată deasupra, frișcă și o zmeură proaspătă 😄. Aș putea spune că aceasta e sfârșitul poveștii… dar această poveste abia a început și așteaptă să fie citită și îmbogățită. Pagină cu pagină, postare cu postare.

Ce va fierbe în oală 😄

Da, în această poveste vei citi rețete bune și foarte bune (toate testate înainte și surprinse prin poze yummy). Da, vei găsi o parte cu gânduri transpuse pe o foaie virtuală, uneori menite să inspire, alteori să te pună pe gânduri, sau poate și și.

De unde acest ”wonderflow

Mă simt împlinită atunci când mă las dusă de valul creației, când timpul nu mai există, doar acel ceva la care lucrez cu toată plăcerea. Starea aceasta sigur ai experimentat-o și tu: se numeste “flux” (în engleză “flow”) și se referă la o experiență plăcută indusă de absorbția într-o anumită activitate în care nimic altceva nu pare să mai conteze, doar la ce lucrezi în acel moment -mica explicație, în cazul în care te întrebai de unde vine numele blogului my ”wonderflow” 🙂

Evoluția?

Deoarece la interviuri niciodată nu mi-au plăcut întrebările de genul “ Unde te vezi peste 5 ani”, las ca răspunsul la această întrebare din perspectiva blogului să se contureze cu timpul. Sper ca acest loc să devină unul care te inspiră și îți este plăcut să stai să îți petreci timpul.

Te invit să contribui și tu cu orice idee, sugestie sau comentariu.

Pentru mine, nașterea acestui blog reprezintă o provocare, un nou start. Nașterea acestui blog este ca o baterie care mă ține în priză, mă face să simt că trăiesc

Fiecare cu pasiunile și plăcerile lui, nu-i așa? 🙂

Cu nerăbdare,

A.J.

Despre nașterea acestui blog