Lapte și făină de cocos 🥥- totul făcut acasă

Eu nu cunosc personal, dar știu sigur că sunt mulți care suferă de boala celiacă. Aceste persoane au intoleranță la gluten. De partea cealaltă sunt și cei care au intoleranță la lactoză. Normal aceste persoane nu pot consuma produse cu gluten și pe bază de lapte. De aceea, m-am gândit să public o rețetă utilă pentru toată lumea: rețeta pentru lapte și făină de cocos de casă.

Nu am auzit până acum om care să spună nu îmi place cocosul. Are o aromă plăcută, duce cu gândul la ceva exotic și la o vacanță pe malul oceanului.

Laptele de cocos este baza multor cocktail-uri delicioase, dar la fel de bine se poate servi în locul laptelui obișnuit. Din făină de cocos se prepară prăjituri, se adaugă la terci de ovăz la micul dejun, fiecare după preferințe.

lapte și făină cocos

5 beneficii ale cocosului 🥥

  • îmbunănățește sănătatea oaselor și a dinților
  • are efect energizant
  • are efect anti-îmbătrânire
  • ridică imunitatea organismului
  • ajuta in gestionarea diabetului (toate aceste info detaliate le găsiți pe această pagină)

De acum, gășești și rețete video pe noul meu canal YOUTUBE 🎥(rețeta de lapte și făină de cocos sunt pionieri în acest sens)

Am zis să schimb puțin modul de prezentare a rețetelor și pentru a crea ceva mai dinamic, am început să postez rețete sub formă de video pe minunatul Youtube. Modul de preparare și cantitățile ingredientelor toate sunt incluse în acest videoclip. Sunt la început încă în această lume a editării, a filmării de rețete, deci orice sfat este primit cu mare mare plăcere.

🙂 Îți las mai jos și video-ul propriu-zis ❤️

Poate ți-ar plăcea să citești și aceste rețete:

Acestă rețetă de lapte și făină de cocos este economică deoarece poți obține o cantitate generoasă. Dacă alegi să pui mai multă apă, îți va ieși o cantitate și mai mare (și bună 🥰).

Dacă ți-a plăcut rețeta, abonează-te pe canalul de youtube pentru a nu rata nici un video delicios! De asemenea te aștept și pe pagina de facebook și pe Instagram:

Spor la cumpărat ingrediente și la preparat!

O zi pe cât se poate de însorită și frumoasă!

Facebookpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *